Hírek

Maximális kapacitás, maximális biztonság – a megoldást gördíthető polcos irattári állványaink jelenthetik

Aki logisztikával foglalkozik, pontosan tudja, hogy a szakma „csínját-bínját” többek közt a rendelkezésre álló tér lehető legtökéletesebb kihasználása adja. Márpedig ahányféle áru, annyi különböző megoldásra lehet szükség a kapacitás maximalizálásához. Ami az iratokat, dobozokat, kis alkatrészeket és más, polcon tárolható tárgyakat illeti, az ideális választásnak a gördíthető vagy mobil polcos állványrendszer tűnik.
 
Ez a technika már most is elterjedt az irattárakban, levéltárakban vagy épp könyvtárakban, de ezeken az alkalmazási területeken túl is egyre többen ismerik fel a benne rejlő potenciált. Ami ráadásul nem is kicsi, hiszen a fixen telepített polcos állványrendszerrel történő összehasonlítás során kimutatható, hogy mobil alvázzal rendelkező polcos állványrendszer használatával akár 100%-os kapacitásnövekedés is elérhető.
 
Ennek oka elsősorban, hogy a gördíthető polcos állványok esetén a közlekedő utak nyithatóak és zárhatóak az alvázak mozgatásával. Így tehát elegendő egyetlen közlekedő folyosó is ahhoz, hogy valamennyi sorhoz hozzáférhessünk. A többi folyosó felszabaduló helyét pedig a tárolási, raktározási kapacitás növeléséhez tudjuk felhasználni.
A gördíthető polcos irattári állványok persze méretükben, kialakításukban és funkcióikban is nagyon sokfélék lehetnek – azt, hogy melyik helyen milyen a lehető legtökéletesebb rendszer, minden esetben gondos felmérés és a felhasználási igényeket figyelembe vevő, precíz tervezés után segítünk eldönteni.
 
A körültekintésre ráadásul nemcsak azért van szükség, hogy az adott raktár lehetőségeihez mérten optimális polcrendszer készüljön, legyen szó a sínek esetleges besüllyesztéséről, a mozgatás módjáról vagy épp a felépítmény típusáról. Cégünk ugyanis ezeken kívül a munkavédelmi szempontokra is hatalmas hangsúlyt fektet. Sajnos a hazai raktárakban is előfordul, hogy spórolás céljából az úgynevezett rögzítő fék nélkül készül el egy adott polcrendszer, így nincs, ami megakadályozza azokat a baleseteket, amikor egy a közlekedőútban tartózkodó dolgozóra véletlenül rátolják az állványrendszert. A Zenit Kft. nevével fémjelzett termékek esetén ilyentől azonban nem kell tartani!
Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, az ajánlatkéréssel kapcsolatos vagy egyéb információért forduljon kollégánkhoz az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu