Ismét igazoltuk jó hírünket

Ismét igazoltuk jó hírünket

„Importőr cégként mindig is jelentős mennyiségű árut kellett elhelyeznünk a raktárunkban, korábban tárolórendszer híján a földön, kartondobozokban. Időszerűvé vált a fejlesztés, és szerencsére a legjobbkor ajánlották figyelmünkbe a Zenitet, akik aztán igazoltak is minden olyan pozitívumot, amit a korábbi ügyfelük elmondott róluk.
Tavaly ősszel kerestük meg a céget, a többszöri, alapos egyeztetések és a helyszínbejárás után pedig a raktárhelyiség pódiummal történő berendezésére kaptunk ajánlatot, amelyet szinte azonnal el is fogadtunk. Mostanra szerencsére már a gyakorlatban is látjuk, kitűnő döntés volt ez a megoldás, hiszen tárolókapacitásunk megduplázódott, munkánk pedig sokkal hatékonyabbá vált.
Az elkészült pódium a maga 3 méteres magasságával, a járófelület 450 kg/m2-es terhelhetőségével, valamint a hozzá tartozó lépcsőkkel, raklapfeladóval, korláttal tökéletesen megfelel az igényeinknek. Az egységei nemcsak funkciójukban kiemelkedők, hanem egyszersmind esztétikusak is, így ár-érték arányban valóban kitűnő szolgáltatást kaptunk.
Szeretném kiemelni, hogy a Zenit ötfős szerelőcsapata úgy is képes volt 25 nap alatt végezni a telepítéssel, beleértve a párhuzamosan zajló villanyszerelési feladatokat, hogy a területet csak részlegesen ürítettük ki, sőt, amint a munka egyharmada elkészült, már el is kezdtük felrakodni újdonsült tároló helyeinkre az árut.
A cég komplexitásából még egy előnyünk is származott, az elkészült rendszerhez ugyanis rögtön tudtunk tőlük vásárolni egy elektromos gyalogkíséretű felrakótargoncát is, amellyel végképp megsokszoroztuk raktárunk folyamatainak gördülékenységét” – zárta mondandóját egyik legújabb elégedett ügyfelünk.
Ha szolgáltatásunk az Ön érdeklődését is felkeltette, forduljon hozzánk bizalommal:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269

Email: info@zenitkft.hu